Категории

(ФОТО) Новогодишна елка каква не сте виделе досега

Една креативна мајка сподели необичен начин како да и дадете нов изглед на вашата новогодишна елка

Во само неколку чекори, ќе добиете извонредна елка која особено ќе ги израдува вашите најмили. Како што објаснува, потребни и биле само природна елка и бор, шатор, парче ткаенина, ламба и украси. Прво го монтирала шаторот, а потоа почнала да ги става гранчињата околу дрвениот оквир, да се исполне целата празнина. Отворот е прекриен со ткаенина, а дрвото е украсено со ламбични, украси и лисја.

Како резултат добила божиќно дрво и шатор во кој малите ќе можат да играат а во тој скриен дел исто така можат да се постават и поклоните за најдрагите.

Прегледи:
343
Објавено на:
31.12.2019