Категории

(ФОТО) Ова е врвот на слаткоста – Преслатки црни мачиња кои ќе дефинитивно ги сопираат сите суеверија

Со векови генерално постои верување дека црните мачки носат несреќа – Но тоа е само мит, а овие преслатки црни мачиња се доказ дека не постои можност тие да бидат лоши.

Прегледи:
229
Објавено на:
12.06.2020