Категории

(ФОТО) Ова лето ќе биде во знакот на ПОРТОКАЛОВАТА – Бојата која ќе царува со модниот свет

Ова лето ќе биде во знакот на портокаловите тонови

После едноставните нетурални тонови кои во текот на есенските и зимските месеци владееја со модната сцена и нашите плакари, првите пролетни денови го најавија владеењето на раскошната палета на бои и дезени. После нежните пастелни нијанси кои донесоа свежина помеѓу пролетните модели, првите летни колекции донесоа вибрантни впечатливи бои чие време допрва се најавува во кои ќе ги поминеме оние најврели денови во годината.
Трендот да силните и впечатливи бои помеѓу најпопуларните нијанси го истакна сиот раскош на портокаловата боја.

ПОРТОКАЛОВАТА Е НОВАТА ТРЕНД БОЈА ЗА ЛЕТО 2020.