Категории

(ФОТО) Ова се моментално најпопуларните фризури во модниот свет

Само еден изминат месец од новата година, а веќе овие фризури станаа хит во модниот свет

Во текот на оваа година уште многу пати ќе бидеме сведоци како старите трендови повторно стануваат модерни. Начинот на кој косата се стилизирала во текот на седумдесеттите и двеилјадитите години, повторно е во тренд, само што доби нова модерна реинвенција.

Во модниот свет моментално освојуваат овие неколку фризури.
Се работи за краткиот боб, кратката пикси фризура, долгата рамна коса и брановидната коса со шишки.

Прегледи:
544
Објавено на:
10.02.2020