Фото: Овие баби и дедовци буквално се тинејџери! Тие возат ролерки, тротинет, јадат сладолед …

Среќни и весели си лижат сладолед!

Си возат ролери како да имаат 16 години браво!

Бесплатен инструктор за возење скирол …

Нека ја стигне некој ако може :)

Овие двајца дедовци се забавиште! Едниот му го исклучил од струја кабелот, а другиов па се мисли како да ја направи правосмукалката!

 

 
Коментари

коментари