Фото: Па нели сакаше поголеми?

Фара Абрахам, која популарноста ја стекна во реалните шоуа за малолетни трудници, во меѓувреме направи кариера во порно индустријата, што секако бара “подобрувања” на изгледот во секој план.

Сепак, последната корекција на Фара која ја сподели на Твитер изгледа далеку од посакуван изглед.

“Девојки, немојте да кажете дека не сум ве предупредила”, напиша Фара, која поради инјекциите за зголемување на усните завршила во болница.

Инаку Фара до сега има направено корекции на усните и градите, но оваа е прва која помина лошо.
Коментари

коментари