Категории

(ФОТО) Сам свој мајстор – Урнебесни фотографии од салон за убавина во домашни услови

Карантинот ги натера многумина да практикуваат третмани за убавина и изглед во домашни услови, но некои од тие обиди завршија прилично неславно

Поради мерките за социјална дистанца и затворањето на салоните за убавина, на многумина им недостига одењето на фризер или козметичар. А за таа цел бројни козметички зафати почнаа да се изведуваат дома, но некои од тие обиди завршија неславно.
Погледнете што се случило со некои луѓе кои се обиделе да се разубават дома..

„Кога нема да провериш колку уште батерија останала во машинката“

„Малку тргна наопаку..“


„Карантин+досада+премногу самодоверба“

„Драги Боже те молам да заврши ова што побрзо..“

„Кога ќе и дозволиш на седумгодишната внука да те истриже“

„Кога ги отстрануваш мустаќите со премногу врел восок“

„Петти ден самоизолација доведе до оваа катастрофа..“

„Карантински нокти“

„Не може се да се научи на Youtube“

Прегледи:
264
Објавено на:
12.04.2020