ФОТО: Среќа е … првиот снег во Македонија! Погледнете во кој град падна првиот снег …

Иако врнежи имаше на планините, прва градска средина каде завеа снег, сепак е Кратово. Еве неколку фотографии…

 

 

 

 
Коментари

коментари