Категории

(ФОТО) „Ужасните“ сандали повторно главен тренд и ова лето

Трендсетерките успеаа да вратат назад на модната сцена бројни модни парчиња кои важеа за катастрофални, а ова е уште едно меѓу нив кое не баш сите ги воодушеви

Модните правила повеќе не постојат со оглед на тоа што Инстаграм стана главна платформа за поставување на модните трендови а за тоа се уверивме веќе многу пати кога некои од трендсетерките ќе постават слика носејќи некое парче и потоа тоа станува вртоглав тренд и покрај тоа што не секои од нив важат за омилени.

За оваа летна сезона, во тие трендови кои повторно се вратија на модната сцена иако се омразени од голем број модни фанатици спаѓаат сандалите Birkenstock кои беа доста популарни во ’90-тите иако ја носеа титулата „најгрди сандали“.
Се чини дека ова лето и покрај својот прекар, ќе бидат помеѓу најносените обувки.

Прегледи:
138
Објавено на:
27.04.2020