Категории

ФОТО: Вака изгледаше Ламбе Алабаковски во основно училиште!

Трендот ѕвездите да прикачуваат фотографии од детството не сопира.

Во низата сега е и Ламбе Алабаковски. Пејачот, кој малку паузира од сцената и моментално е посветен на семејството, прикачи фотографија од основно училиште.

Во шарена маичка и црвени тренерки тој позира пред фотоапаратот. Дали би познале дека станува збор за Ламбе?

Прегледи:
291
Објавено на:
23.05.2016