(ФОТО) Вака се дочекува шампионот: Кога Вардар слави, се заклучуваат брави!

Големата прослава на шампионската титула на Вардар и дочекот на европските шампиони на плоштадот Македонија собра и сплоти илјадници луѓе, кои ги одложија своите обврски да ги поздрават македонските спортски херои!

Се затвораат дуќани и продавници, се заклучуваат брави кога Вардар европската титула ја слави!

Извор : Вистина.мк
Коментари

[fbcomments]