Категории

(ФОТО) Заборавете на „боб“ фризурата – Ова лето е во знакот на долгата коса

Долгата коса како на сирена е главниот тренд за ова лето

Дали сте подготвени комплетно да ја отфрлите „боб“ фризурата и долгите слоеви?  Многу девојки веројатно веќе почнаа да ја пуштаат своја коса и конечно да го остварат својот сон за долга коса. Ова е совршена прилика за сите оние кои со години сонуваат за долга коса со оглед на тоа што со моменталната ситуација фризерските салони се затворени.Па ова лето подгответе се да блеснете со прекрасна „сирена“ фризура.