Категории

„Фотобомба“ од елен ја направи вереничката фотосесија на овој пар уште помагична!

Една несекојдневна „фотобомба“ му се случила на овој пар кој на својата фотосесија во природа, по повод веридбата, имале неочекуван, но добредојден гостин!

Дори и Остин со нивната фотографка Елдина Ковачевич подготвувале романтична фотосесија во природа, а сите биле изненадени кога им се појавил елен. Тој бил пријателски настроен и се доближил до нив, прошетал, се фотографирале и си заминал.

Овој пар доживеал навистина магичен момент, со кој ретко кој може да се пофали.