Фотограф патува низ Индија за да ја прикаже убавината на различностите! (ГАЛЕРИЈА)

Магдалена Багрианов патува низ Индија сликајќи портрети од локалните жители. Нејзините фотографии будат различни емоции. Таа успева да ја долови убавината во светот на еден автентичен начин.

 
Коментари

коментари