Категории

Фотограф покажа дека насмевката може да го трансформира нашето лице

Замислете свет во кој секоја личност што ја сретнавте ве поздравува со насмевка. Австралискиот фотограф и водич за патувања,Вајнстајн, ни дава поглед на тоа како точно би изгледал овој вид на свет преку неговиот проект насловен „Ги прашав да се насмевнат“ .

 

Прегледи:
307
Категории:
Занимливости
Објавено на:
23.11.2020