Категории

Фотографии кои докажуваат дека ништо на Инстаграм не е реално

Инстаграм зборува преку фотографиите, секако дека тие мораат да бидат добри. Но.. и совршени?

Секој кој има Инстаграм знае дека фотографиите малку треба да се преуредат. Не прави среќни кога на фотографијата ќе излеземе добро и одма денот ни се подобрува а и ни расте и самодовербата. Секоја промена може да биде убава, а Инстаграм е платформа каде се зборува преку фотографии.
Но овие фотографии на познатите всушност ја прикажвуаат реалноста која се крие позади совршено едитираните фотки кои секојдневно се поставуваат, во реалноста е се многу подалеку од совршенство.