Категории

Фотографии кои ја покажуваат љубовта на Бред Пит кон сопругата, Анџелина Џоли

Ова се фотографии кои покажуваат како Бред Пит ја гледа својата сопруга, Анџелина Џоли, а од нив може да се види само љубов. 

746605-650-144602622316

Анџелина Џоли е една од најубавите жени во светот, актерка и хуманитарец, но таа има уште една најважна улога во животот – таа е мајка. Ова се фотографии кои покажуваат страна која јавноста не ја гледа често, а е прикажана преку фотографии направени од нејзиниот сопруг за W Magazine. Во домашна атмосфера, интимни и полни со нежност и љубов, овие фотографии кој ја рефлектираат семејната љубов на овие две ѕвезди и нивните деца ќе стопат сечие срце.

14
746705-650-14460262237214161414_2cc1eb5e1e_b 746755-650-144602622392510_original 746805-650-1446026223angelina-w 746855-650-1446026223CNutBwpWwAA0xof 746905-650-1446026223d122797965a783559ac00fcc1cd6b4e9 746955-650-1446026223e1e42f4s-960 747055-650-1446026223f550c091b84a 747105-650-1446026223Photos-by-Brad-Pitt-8