Категории

Фотографии кои ќе ве замислат дали да влезете во вода

Морските и океанските длабочини се најнеистражениот дел од планетата земја, а тоа ги прави уште пострашна и во исто време максимално ја буди нашата љубопитност. 

320105-r3l8t8d-650-4_7

Морскиот свет е броен, величенствен, мистериозен и со тоа е помалку страшен. Постојат огромни жители на морските и океанските води, чиј изглед ќе исплаши секого, а има и сосем мали, незабележителни суштества кои се навистина опасни.

319955-r3l8t8d-650-2_15

Морскиот и океанскиот свет е разновиден, а ние како гости во водата секогаш треба да сме со доза претпазливост, но тоа не значи дека не треба да уживаме во водата.

320005-r3l8t8d-650-3_13 320055-r3l8t8d-650-3_14

Ова се некои несекојдневни фотографии, а сосема обични за водниот свет, сепак кај нас будат страв, неизвесност и нормално, го прават морскиот свет уште помистериозен.

320155-r3l8t8d-650-5cced1 320205-r3l8t8d-650-5_12 320255-r3l8t8d-650-6_11 320305-r3l8t8d-650-6_5 320355-r3l8t8d-650-6_6 320405-r3l8t8d-650-7_4 320455-r3l8t8d-650-8_2 320505-r3l8t8d-650-8_3 320555-r3l8t8d-650-agujero-azul 320605-r3l8t8d-650-fantasy_whale_black_fish_underwater_ocean_153826_2560x1600 320655-r3l8t8d-650-oct8