Категории

Фотографии кои најдобро го прикажуваат срцепарателниот контраст помеѓу двата светови во кои живееме!

Овие комбинации од фотографии се создадени од Uğur кој живее во Турција и се наоѓа во близина на најопасните региони во модерниот свет во кој живееме. Контрастот помеѓу овие територии за него рефлектира два различни светови, што го инсипирирало да ги создаде овие дела.

Се молиме за мирна иднина.