Категории

Фотографии коишто покажуваат дека Јапонија е многу поразлична земја од која било друга

Кога гледаме иновативен и симпатичен дизајн, често сето тоа нѐ асоцира на Јапонија, Јапонците и нивните креативни умови.

Јапонија навистина е поразлична земја, а посебно многу поразлична од нашата. Погледнете што се случува таму:

1. Во Јапонија, владата им испраќа храна на сите луѓе коишто се во карантин.

2. Уметност со ориз:

3. Храна за пациенти во болница:

4. Женски тоалет во трговски центар:

5. Ноќен автобус:

 

Прегледи:
121
Објавено на:
07.02.2023