Фотографии од 50-тите и 60-тите години кои покажуваат колку се променила новогодишната атмосфера во домовите низ годините

Иако новогодишната елка останува во центарот на вниманието, има уште многу украси кои што можат да го осветлат ентериерот во текот на овие весели денови. И додека веројатно сте зафатени со декорирање на вашиот дом, погледнете како изгледале домовите во педесеттите и шеесеттите години на минатиот век!

 
Коментари

коментари