Категории

Фотографии од Москва за време на празниците кои ќе ве маѓепсаат

Руските зими се неверојатно ладни, а московската фотографка Кристина Макеева верува дека ова е најубавото време од годината за да се посети оваа светска метропола, додека е се украсено по повод божиќните и новогодишните празници.

Снег, мраз, елка, сијалички, огномети, животни. Москва е ладна и убава со сите овие додатоци.

Макеева ги фотографирала сите аспекти на украсениот град, но најмногу внимание обрнува на разиграниот снег, како се одразува во осветлениот град.

Макеева исто така фотографира и пејсажи низ Европа, портрети и бајковити фотографии од нејзинте крзнени пријатели. За нејзе повеќе може да видит на 500px page и бидете спремни да бидете маѓепсани.