Фотографии од најнеобичните моменти на плажите низ светот!

Со доаѓањето на летото, плажите низ светот се најпосетуваните локации. Најчесто, навикнати сме на вообичаената глетка кон морето и песочната плажа исполнета со чадори и лежалки, но сепак секогаш постојат некои изненадувања. Погледнете ги најнеобичните фотографии создадени на плажите низ светот.

Нејзиното име е Аргиро и сака да се суши на една од лежалките кои ја чуваат локалните жители за неа

Кој рече дека најинтересна идеја е да се направи замок од песокот?

Како може да го искористите песокот за да ги исплашите луѓето

Ова е знак на плажа во Литванија

Како се сликаат девојките на плажа

Совршена приказна во три делови

Радикален концепт. Бали 2017.

Го видов овој човек на плажата. Вели дека неговите внуци му ја купиле маицата.

И ова е возможно…

Отидов на плажа и го видов ова

Дилер на Јамајка

Кога лежиш на цела плажа

Има и животни кои сакаат пари

Кога девојка ти ќе те замоли да ја сликаш и сфаќаш дека не си единствен

Врата на напуштена плажа

Удобност на плажа
Коментари

[fbcomments]