Категории

Фотографии од напуштени места: Кога на власт е природата!

Кога ќе снема сѐ и ќе остане никој и ништо, природата потајно ѕирка и никогаш не заминува.

Воочете необични фотографии од напуштени места каде што природата царува и само царува:

Прегледи:
164
Објавено на:
31.08.2023