Категории

Фотографии од посвоени улични животинки што ќе ви го стоплат срцето

Посвоеното животно е најблагодарното суштество на цел свет.

Нема ништо поблагородно од тоа кога ќе сретнете крзнено пријателче, ќе го погледнете длабоко во очите и ќе сфатите дека никогаш повеќе не сакате да се разделите од тоа суштество. Споделување на моменти на среќа и игра и најчиста љубов што можете да ја почувствувате.

Сите животни заслужуваат среќен живот. Но, многу животни остануваат долго време, а и целиот свој живот, на улиците, или во засолништа каде што немаат најдобри услови за живот. Затоа, погледнете ги овие преубави фотографии кои ќе ви ги стоплат срцата, а можеби и ќе ве инспирираат да посвоите некоја душичка која сака домче.

Куче посвоено на старост, за да му се обезбеди комоција во старите години:
Just Adopted This Old Man To Give Him Some Comfort In His Golden Years.

Кога ќе се опуштат, често се однесуваат многу чудно и смешно!
My Mom Didn’t Believe Me When I Tried To Explain How Odd Our Newest Rescue, Kittywhite, Is🤣

Пријателство помеѓу старо куче и ново посвоено маче во три чекори:
Adopting A Kitten!

Преубаво 12-годишно, штотуку посвоено маче.
Meet Amy! She’s 12 And I Rescued Her Yesterday. I Love Her.

Прв ден на посвојување и веќе е полна со љубов:
Lia On Day 1, Looking At My Husband. Already So Much Love!

Си спие!
I Got A New Friend Today

Мало бебенце:
Our Rescue Was S M O L. This Is Him On His First Day In His New Home.

21-годишни братчиња:
21-Year-Old Cat Brothers Find A New Home After Desperate Plea: 'They Just Should Not Be In Rescue.' "Due To Their Age, We Are Keen To Get These Lovely Boys Settled Into A New Home Asap," The Rspca Northamptonshire Branch Previously Said.

1 час откако ја посвоиле оваа мачка:
I Adopted A Cat, This Was 1 Hour After We Got Home

Љубов на прва гушка
He Rescued Me Over Ten Years Ago. Can’t Imagine Life Without Him.

13 годишно куче, штотуку посвоено:
We Adopted A Doggo Today! He’s 12/13 (The Rescue Centre Wasn’t Sure) And A Very Good Boy.

Го нашле како бебе на улица, истепано и изгребано, и по 4 месеци изгледа вака:
My Friend Found Her Alone In The Road And Saved Her Life. Here Is What 4 Months Of Love Did For Her Once We Adopted Our New Baby Arya.

Ова е лицето на радост!
This Is Ernie!

Од прв ден веќе е газда на домот.
The Newest Addition To My Quarantine Bubble, Mango

Ден 1 и ден 30!
Day 1 vs. Day 30 After Adoption

Прегледи:
268
Категории:
Животни
Објавено на:
30.10.2020