Категории

Фотографии полни со хумор

Шегите се секогаш добар начин да се развеселите и себеси и некој друг. Фотографиите во продолжение со сигурност ќе Ве насмеат и за момент ќе Ве одделат од грижите:

1. Прв ден на работа:

2. Чување стража од дома:

3. Она кога ќе се одделите од детето на само една минута:

4. Она кога Вашето куче ќе Ве види како ги храните шатките, па ќе се преправа дека е една од нив:

Прегледи:
234
Објавено на:
27.02.2023