Фотографиите од авантурите на малите слончиња се најслаткото нешто што ќе го видите денес

Слоновите се познати по нивната големина и пријателска природа, покажувајќи емоции како човечките суштества. Тие знаат да покажат тага, бес, љубов, сочувство на сите можни начини.

Без разлика на нивните огромни тела, слоновите се неодоливи. Тие се многу интелигентни и имаат брзо чувство на перцепција. Познати се по својата лојалност и тимски дух кој им помага да соработуваат едни со други. Кога зборуваме за слоновите, никако не можеме да не ги споменеме малите слончиња кои се најслатки и најубави од сите.

1. Мало слонче кое се капе со својата мајка

2. Две слончиња кои одат заедно држејќи се за сурлите

3. Слонче си игра со своите нови пријатели

4. Мало слонче кое не може да го премине трупецот

5. Слонче кое ужива во водата

6. Изгледа како малото слонче да игра криенка

7. Слонче кое се обидува да се напие вода

8. Мало слонче кое се обидува да се качи на грбот на другото слонче

 
Коментари

[fbcomments]