Фотографија која го полуде светот: Ако успеете да го забележите ЛЕОПАРДОТ на оваа слика, вие сте меѓу ретките кои успеале во тоа

Мислеле дека е шега, се додека навистина не го пронашле на сликата

Веќе неколку дена една фотографија им задава главоболка на илјадници луѓе на друштвените мрежи.

-Некој ми ја испрати оваа слика и ми рече да го пронајдам леопардот. Бев уверена дека е шега, се додека не го воочив. Дали и вие можете да го пронајдете? – пишува во описот на фотографијата која со брзина на светлината се шири низ друштвените мрежи.

Десетици илјади луѓе ја споделиле оваа фотографија откако била објавена на Твитер. Погледнете ја добро, дали и вие можете да го забележите животното?

Доколку не успеавте

еве го одговорот.

 
Коментари

[fbcomments]