Категории

Фотографијата на Елена Ристеска се најде на официјалниот профил на FentyBeauty козметиката на Ријана

Фотографијата на нашата пејачка Елена Ристеска се појави на официјалниот профил на FentyBeauty козметиката на Ријана. 

Причина за тоа е пудрата за порцеланска кожа од овој бренд која нејзиниот шминкер, Даниел Николовски ја користел за еден од беспрекорните изданија на нашата Елена. Во описот на фотографијата пишува: „Кога ќе ве прашаат како вашата кожа изгледа толку добро“.

Во продолжение, погледнете ја фотографијата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on