Франц од „Нокаут“ доби ќерка и ја објави првата фотографија од неа!

Македонскиот музичар Владимир Крстевски Франц и неговата сопруга Ема добија ќерка. Нивното новородено девојче доби многу интересно име – Мелоди.

На својот Инстаграм профил напишаа: „На 1 јуни се роди мојата ќерка Мелоди Франц Крстевски. И посакувам добредојде на овој свет. Нашите срца се преполни со љубов и благодарам бескрајно за убавите честитки“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐄𝐦𝐦𝐚 𝐉𝐨𝐞 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐳 (@emma_joe_franz) on
Коментари

[fbcomments]