Француски маникир на малку поинаков начин

Францускиот маникир е безвременска класика. Но сепак двете тонови на боја изгледаат по малку здодевно и заборавено во 2000-тата кога го достигнаа својот врв. Оваа сезона трендот повторно оживеа но овој пат на малку поинаков, по софистициран и осовремен начин. Повеќе за него, погледнете во галеријата.
Коментари

[fbcomments]