Категории

Фреквенцијата на Јупитер привлекува изобилство и среќа: Се верува дека оваа волшебна мелодија е магнет за пари

Магична фреквенција која треба да се слуша пред спиење – Станете магнет за многу пари!

Се верува дека фреквенцијата на ротацијата на планетата Јупитер има неверојатни вибрации кои активираат благодарност и не поттикнуваат да најдеме начин да донесеме изобилство во нашите животи.

Ако имате чувство на благодарност за сè што имате во животот, се верува дека ќе бидете посреќни, полесно ќе привлечете богатство и ќе бидете отворени за енергијата на изобилството.

Препорачливо е да ја слушате оваа фреквенција пред спиење, но да не биде премногу гласна.

Додека ја слушате оваа фреквенција, можете да ги изговарате афирмациите за привлекување пари и благосостојба:

  • Јас сум магнет за пари.
  • Јас сум богат. Успешен сум. Јас го заслужувам најдоброто.
  • Моите опции се неограничени. Прекрасно е да се биде богат и среќен.
  • Парите ми доаѓаат лесно, постојано и во многу изобилство. Што и да инвестирам, ми се враќа повеќе пати.
  • Парите засекогаш кружат слободно во мојот живот и секогаш има божествен вишок.