Фризерското студио Станче со хуман гест за децата без родители

Фризерското студио Станче е еден од најпосетуваните фризерски салони за мажи кај нас, благодарение на талентот на вработените кои совршено се грижат за изгледот на своите клиенти. Покрај големата посетеност и однапред закажаните термини, тие не ги заборавија децата без родители и се погрижија да им го разубават почетокот на новата училишна година со модерни и убави фризури.


Ова е гест кој вреди да биде забележан како порака до сите хумани луѓе кои сакаат да им помогнат на било каков начин на сите оние на кои нашата помош им е најпотребна. Погледнете како изгледаше дружењето со овие позитивни момчиња со персоналот во фризерското студио Станче.
Коментари

[fbcomments]