Фудбал каков досега не сте виделе (видео)

Ако се земе во предвид ова видео изгледа дека фудбалот  од брутален спорт пополека  се врти кон интимна предигра.

Познатите фудбалери не се срамат да ги покажат нивните меѓусебни емоции додека се бакнуваат пред милионски аудиториум пред малите екрани. Ова е една интересна колекција на снимки на фудбалери кои се зближуваат и повеќе од што сме навикнале да ги гледаме  на теренот.
Коментари

[fbcomments]