Фустаните кои привлекоа најмногу внимание на Париската модна недела

Несомнено модната недела во Париз е една од најекцентричните и гламурозни настани. Во продолжение ги издвоивме нај ексклузивните тоалети кои оставија најголем впечаток кај модните критичари и гости кои присуствуваа на ревиите.

[masterslider id=”19″]
Коментари

[fbcomments]