Game of Thrones, дамите и плетенките

Малку работи предизвикуваат таков восхит и љубомора, како косите на дамите во Game of Thrones. Секоја е посебна на свој начин, но кај сите има доза на елеганција.

Субтилен, но сепак злобен твист.

Плетенката „Ти не знаеш ништо Џон Сноу“

Феноменалната круна со епски пропорции

Sansa субтилна и поелегантна од верзијата горе

Страничната плетенка на Црвената Свешеничка

Cersei, злобна со круна. Каква мајка, таков син.

И нормално, Мајката на змејовите соодветно е да носи шест, да шест плетенки од еднаш. Само таа смее.

Тајрел твист

Иако Khaleesi се двоуми во кого да верува, таа може да се потпре на нејзината коса да командува почит.

Змејовит јазол

Нежниот момент меѓу Marjorie и Sansa е засенет само од симетричноста на нивната коса

 
Коментари

коментари