Категории

Генијални вандалистички дела

Иако секое оштетување на јавен простор се смета за вандализам, во денешно време овие дела како да се повеќе смешни, отколку криминални деструктивни дела. Во галеријата погледнете примери на мали дополнувања на нештата во јавниот простор, од насекаде во светот, што резултираат со генијален изглед, порака или шега.

Прегледи:
443
Објавено на:
07.04.2016