Категории

Глина за вени – како делува

Глината за вени може успешно да го реши вашиот проблем кој го имате со проширени вени. Денес ќе зборуваме за тоа како се користи и кои се нејзините предности кои секако треба да ги искористите.

Кога имате проширени вени, во состојба сте да го испробате секој можен лек со цел вашата состојба малку да се подобри и конечно да ви олесни. Вистина е дека секој лек не може да ви биде од корист, но постојат и такви кои можат. Глината за вени е лек за проширени вени кој треба да го испробате.

Како помага глината за вени?
Таа овозможува подобра циркулација и проток на крвта низ вените. Го спречува наталожувањето на токсините во вените. Исто така, глината за вени помага да се намали ототкот и болката во нозете.
Глината за вени можете да ја набавите во аптека. Таа содржи и дивк постен , масла од невен, рузмарин, темјан, бел лука, нане, и жалфија. Има доста природни корисни состојки кои успешно ќе ви помогнат да ги излечите вените.

Прегледи:
57
Објавено на:
27.09.2019