Категории

Глува девојка со креативна тетоважа ги известува сите за својот проблем

Девојка која е глува на левото уво, ја направила оваа тетоважа со цел да ги извести оние кои не ја познаваат, да и се обраќаат на десната страна, бидејќи е сосема глува на левата. Креативен начин да се биде отворен за својата попреченост. Секоја чест!

Прегледи:
107
Објавено на:
26.02.2016