Категории

Го имаме и тикетот на колото со добивка од 87.081 денари!

Р. Спасевски ни го испрати тикетот на колото. Тој има уплатено 1000 денари на 8 парови и добил 87.081 денари. Му посакуваме да си ги троши на убави работи, и во иднина да добива што повеќе вакви среќни тикети.

Погледнете го тикетот на колото …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на [email protected].

Прегледи:
163
Објавено на:
21.04.2016