Категории

Го имаш сето време на овој свет, немој да брзаш во ништо

Немој да ги брзаш нештата само затоа што имаш чувство дека времето ти се лизга од рацете. 

Немој да дозволиш бројките да те задржуваат. Немој да ги брзаш нештата само затоа што имаш чувство дека времето ти се лизга од рацете.

Прави го она кое е најдобро за тебе. Забрзај или успори, одлуката е твоја.
Заборави на годините, времето е само твое и твојот живот е само твој.

Немој да ја промениш својата дестинација и својот пат за да биде ист како оној на другите.
Секој од нас треба да чекори по различен пат, постојат уште многу нешта кои треба да бидат откриени.

Уживај онаму каде што се наоѓап, и уживај во овој момент.