Категории

Го натерала сопругот да носи лажен труднички стомак за да сфати како е да биде во нејзина кожа

(ВИДЕО) Мејтланд Хенли чека бебе со својот партнер, кое е речиси пред породување, па затоа и стана се потешко да прави некои секојдневни работи. За да види како и е, Мејтленд одлучи еден ден да стави вештачки стомак и да биде „бремен“ за да сфати како е да се биде во кожата на неговата сопруга.

Го направи од три дињи и филм за држење и го снимаше цел ден за TikTok. Многумина се смееја на самиот почеток на видеото кога Мејтленд се обидува да стане од кревет – и не може поради стомакот. Сопругата и пријателите се слушаат како се смеат во позадина додека тој се врти на креветот и бара начин да застане на нозе. На крајот, тој заклучи дека да се биде бремена не е навистина лесно, но многу жени му пишуваат во коментари дека не е толку тешко да се стане со стомак, бидејќи не е тежок како три дињи.

 

@maitlandhanleyMan tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist – ArrDee