Приказната која го обиколи светот: Кучиња скитници дошле на погребот на жената која ги хранела

Суарез починала по борбата со тешката болест, а во текот на својот живот секое утро ги хранела кучињата и мачките скитници, кои доаѓале до нејзиниот дом.

 

Семејството на Маргарита Суарез од Мерида во Мексико, било премногу изненадено кога на нејзиниот погреб дошле кучињата скитници, кои таа ги хранела.

 

 
Коментари

коментари