Го победила ракот и инспирира со нејзината фитнес трансформација

Борбата со ракот ја направила уште посилна и ја мотивирала да биде уште подобра. 

Alison Rieman во 2015 година била дијагностицирана со карцином, а после тешката борба која и ја земала косата, мускулната маса и силата, таа победила. Победата над болеста ја мотивирала да работи на себе, а денес таа мотивира и инспирира многумина. Погледнете ја нејзината приказна.
Коментари

[fbcomments]