Категории

Го прелета светот со параглајдер (ВИДЕО)

Францускиот пилот параглајдер Жан-Батист Канделиер снимил видеото  “Гравитацијата е преценета”, со кое тој ја покажува својата нова авантура со параглајдер.

Жан-Батист со своето видео ни покажува како навистина би изгледало летањето.

Канделиер заминал од француските Алпи во Јужна Африка. Луѓето таму го поздравиле со насмевка и разиграните деца му мавтале и се обидувале да ги ископираат неговите движења.

Погледнете го видеото со прекрасните пејзажи , кое сигурно ќе ја разбуди во вас желбата за летање.