Категории

Го сметаат за човечки Бог – Индиец никогаш во својот живот не ја истрижил косата

(ВИДЕО) Човек стар 95 години од Индија никогаш во животот не се истрижил.


Поради нестрижењето на косата, неговата коса достигна должина поголема од седум метри. Ја држи косата врзана во турбан, не поради тежината, туку поради „каде би одела таа воопшто“.
Поради неговата долга коса, селаните веруваат дека тој е човечки Бог. Секој ден привлекува посетители од цела Индија, кои доаѓаат да добиваат благослови и среќа од Бога во човечка форма.

 

Прегледи:
59
Објавено на:
25.06.2021