Категории

Годишниот метеорски дожд го осветли небото ширум светот

Метеорскиот дожд оваа година се случи ноќта меѓу 12 и 13 август, а фотографии објавија и од BBC на коишто можe да се види осветленото небо и во Кратово и Куманово.

Погледнете како изгледаше сјајното небо ширум светот, а и кај нас:

Прегледи:
151
Објавено на:
15.08.2023