Категории

Големиот контраст на светот во кој живееме прикажан преку комбинации од фотографии! (ФОТО)

Сликата понекогаш може да има поголем ефект од илјадници зборови. Решението на кризата може да се опише со многу комплицирани зборови, но не ви треба познавање на некој јазик за да прочитате и разберете ремек-дело. Уметноста е над сите јазици. Преку овие комбинации од фотографии се користи за да се подигне свеста и да се преземат мерки за никогаш повеќе да не бидеме сведоци на вакви контрасти низ светот.

Глобално затоплување

Бегалци

Јемен

Либерија

Затвор во Ирак

Афганистан

Палестина

Појасот Газа

Ирак

Либерија

Сирија

Сирија

Мигранти во Мексико

Бегалци