“Големо Драчево” тргна кон Европа

Последниве денови Балканот го зафати бран на разни идеологи, како цртање на нови територијални граници и формирање на нови држави. Во тој стил, на социјалните мрежи се појави уште карта, овој пат на “Големо Драчево”, во која оваа скопска населба ги изнесе своите “територијани апетити”. Ако еден ден се оствари оваа “идеја”, едно е сигурно, дека скоро пола Европа ќе го проба популарниот драчевски кромид.
Коментари

коментари