Категории

Google го честиташе Меѓународниот ден на жената

Google денеска го честиташе Меѓународниот ден на жената на кој, наместо вообичаени анимирани ликови, се појавија вистински дами.

Пребарувачот на својата почетна страна објави видео во кое жените во целиот свет ги делат својте амбиции.

Корисниците се повикани заедно со целиот свет да ги споделат својте желби за иднината на социјалните мрежи со користење на хаштагот #OneDaylWill.

Прегледи:
151
Објавено на:
08.03.2016